Samenwerken Voor Succes

Zakelijke Oplossingen voor Professionals

Bent u werkzaam in de kappersbranche en streeft u naar het verheffen van uw vakmanschap naar een hoger niveau? 

Onze op maat gemaakte zakelijke arrangementen, speciaal voor professionals, zijn beschikbaar tegen gunstige inkoopvoorwaarden. U bent van harte welkom om hiervan gebruik te maken! Heeft u interesse? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Begin met invullen

Vul het onderstaande contactformulier in, en een van onze accountmanagers zal je spoedig benaderen voor gepersonaliseerde hulp.

Waarom Max Pro x MOHI?

De samenwerking tussen Max Pro en MOHI heeft een solide reputatie opgebouwd in de haarverzorgingsindustrie, waardoor je met vertrouwen kunt kopen.

Innovatie en Kwaliteit

Met grote aandacht voor kwaliteit, vervaardigen wij onze producten met uiterste zorg en streven naar de beste ingrediënten. 

Betrouwbaar

Met snelle, betrouwbare levering en verzending, zijn we toegewijd aan het leveren van eersteklas service aan onze klanten, en zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking.

Sterke Garanties 

Met sterke garantievoorwaarden en een toewijding aan klanttevredenheid, bieden we onze klanten gemoedsrust bij de aanschaf van onze producten. Ons doel is het opbouwen van succesvolle relaties met gewaardeerde klanten, waarbij kwaliteit en tevredenheid centraal staan.