Al onze producten worden vanuit Nederland naar u verzonden via een veilige en secure verzendmethode. Lees meer over ons verzendbeleid onder het kopje ‘verzending’.

We hopen dat u net zoveel van onze producten houdt als wij. Als u om welke reden dan ook een of alle producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u veertien (14) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. Als aan de retourvoorwaarden is voldaan, betalen we u graag terug. U kunt uw retourzending aanmelden in onderstaand formulier!

VERZENDING

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen binnen Nederland met een bestelwaarde van minder dan € 30 euro rekenen wij € 6,95 verzendkosten.
Voor bestellingen binnen België met een bestelwaarde van minder dan € 50 euro rekenen wij € 9,95 verzendkosten.

Voor bestellingen boven € 50 euro in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad & Verenigd Koninkrijk worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor bestellingen met een bestelwaarde van minder dan € 50 euro worden voor deze landen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de overige landen gelden de volgende verzendregels:

Gratis verzending vanaf € 100 euro: Andorra, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kroatië, Liechtenstein, Noorwegen, Polen, Verenigde Arabische Emiraten, Zweden & Zwitserland.
Gratis verzending vanaf € 150 euro: Bouvet, Faeröer, Gibraltar, Indonesië, Israël, Koeweit, Malta, Noord-Korea, Oekraïne & Zuid-Korea.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden en heeft u uw pakketje de volgende werkdag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op dinsdag bezorgd.

Woont u in het buitenland? Dan gelden uiteraard andere levertijden. Bekijk onderstaand overzicht van de geschatte levertijden.


Welke partij bezorgd mijn bestelling?
Al onze bestellingen worden vanuit Nederland naar u verzonden met pakketdienst PostNL. Zij zorgen voor een veilige en snelle levering van uw bestelling. Voor bestellingen die buiten Nederland zijn geplaatst, wordt de vervoerder automatisch overgedragen aan TNT.

Wat is de levertijd als ik artikelen koop die allemaal een andere levertijd hebben?

Als uw bestelling artikelen bevat met een langere levertijd, verzenden we uw volledige bestelling pas als deze compleet is.


Naar welke landen kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
Andorra, België, Bouvet, Denemarken, Duitsland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Indonesië, Israël, Italië, Koeweit, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Noord-Korea, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea, Zweden en Zwitserland.

 

Land Geschatte Levertijd Gratis Verzending vanaf:
Nederland 1-2 werkdagen €30,-
België
1-2 werkdagen €50,-
Luxemburg 1-2 werkdagen €50,-
Duitsland 2-3 werkdagen €50,-
Frankrijk  2-4 werkdagen €50,-
Italië 2-5 werkdagen €50,-
Spanje 3-5 werkdagen €50,-
Portugal 3-5 werkdagen €50,-
Oostenrijk 3-5 werkdagen €50,-
Tsjechië 3-6 werkdagen €50,-
Verenigd Koninkrijk 5-7 werkdagen €50,-
Monaco 5-7 werkdagen €50,-
San Marino 5-8 werkdagen €50,-
Vaticaan Stad 5-8 werkdagen €50,-
Polen 2-4 werkdagen €100,-
Ierland 2-4 werkdagen €100,-
Zweden 2-5 werkdagen €100,-
Zwitserland 3-4 werkdagen €100,-
Liechtenstein 3-5 werkdagen €100,-
Griekenland 3-6 werkdagen €100,-
Finland 3-6 werkdagen €100,-
Hongarije 3-6 werkdagen €100,-
Verenigde Arabische Emiraten 4-8 werkdagen €100,-
Ijsland 4-10 werkdagen €100,-
Andorra 5-7 werkdagen €100,-
Kroatië 5-8 werkdagen €100,-
Noorwegen 5-12 werkdagen €100,-
Malta 3-6 werkdagen €150,-
Faeröer (Faroe Islands) 4-6 werkdagen €150,-
Verenigde Staten
4-9 werkdagen €150,-
Zuid-Korea 5-9 werkdagen €150,-
Oekraïne 7-11 werkdagen €150,-
Israël 7-14 werkdagen €150,-
Indonesië 9-15 werkdagen €150,-
Gibraltar 9-23 werkdagen €150,-
Koeweit 12-25 werkdagen €150,-

 

RETOUR

Let op: alle producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd, verzegeld en daarbij ongeopend te blijven.

Zorg ervoor dat u een geschikte kartonnen verzenddoos kiest voor uw retourzending om te voorkomen dat de inhoud tijdens het transport beschadigd raakt. Regel een retourzending met een vervoerder naar keuze. Onze excuses - u moet de verzendkosten voor de retourzending dragen, deze zijn niet restitueerbaar.


Hoe verloopt het retourproces?
Vul het onderstaande formulier in, inclusief uw betalingsbewijs.
Een van onze servicemedewerkers neemt binnen 48 uur contact met u op over uw retourzending. Uw ticket wordt beoordeeld en er wordt een passende oplossing aangeboden. U stuurt uw retourzending inclusief een kopie van het ingevulde formulier naar ons adres (zie onderaan de pagina). Wij nemen uw retourzending in ontvangst en verwerken deze. Een van onze servicemedewerkers neemt contact met u op over de retourzending en de verdere verwerking van uw retourzending.


Bent u niet tevreden over het product?
U heeft het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de bestelling.

- waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het eigendom fysiek in bezit neemt.
- waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit neemt.

U bent natuurlijk niet verplicht om ons te informeren over de reden van uw beslissing om het product te retourneren, maar uw feedback kan nuttig zijn zodat we kunnen verbeteren. Ook dit kan via het onderstaand formulier.


Is het product defect?

Als u Max Pro tool een technisch defect bevat neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier. Na aankoop van uw Max Pro stijltang of krultang heeft u na ontvangst van het product 30 dagen de tijd om u aan te melden voor levenslange garantie. Max Pro biedt twee jaar garantie op haardrogers, borstels en accessoires. Als u de levenslange garantie aanvraagt ​​voor uw stijltang of krultang, betekent dit dat wij uw product kosteloos repareren of ruilen als het een technisch defect betreft. Heeft u zich niet op tijd aangemeld of is het geen technisch defect en is het product door u kapot gegaan, dan kunt u het product voor een bedrag van € 29,95 laten repareren of eventueel inruilen voor een nieuw artikel.

De verzendkosten worden gedeeld. U kunt het pakket met de defecte tool op eigen kosten afgeven bij een PostNL Servicepunt. We sturen u gratis de nieuwe of gerepareerde tool.


Het retourproces
Als u de overeenkomst annuleert, ontvangt u een terugbetaling, exclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere manier van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gebracht van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.

We betalen u terug met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om de oorspronkelijke transactie uit te voeren, tenzij wij uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen; in elk geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U moet de goederen in originele staat aan ons retourneren of overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit om de overeenkomst te herroepen meedeelde. U bent op tijd als u de goederen retourneert voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het retourneren zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als gevolg van de retournering van de producten in gebruikte staat.


Let op: Max Pro biedt geen garantie op producten gekocht bij websites die tweedehands producten aanbieden, ook niet op producten gekocht van derden (zoals Bol.com Plaza Partners).

 

RMA Formulier
Email  
Voornaam  
Achternaam  
Bedrijfsnaam  
Straat  
Huisnummer + toevoeging  
Postcode  
Stad  
Land  
Onderwerp  
Product Type   
Reden van retour   
Aanvullende informatie   
Aankoopbewijs/bon    Attach files
Each of your file(s) can be up to 20MB in size.
   
powered by