Waarom MOHI?

Section

MOHI haarverzorgingsproducten
zijn cruelty free

Cruelty-free betekent dat geen van de MOHI producten op dieren is getest. Omdat wij van dieren houden maken we diervriendelijke haarverzorging. Geen dier verdient het om gebruikt te worden, vooral niet for the sake of beauty. Wij zijn er volledig van overtuigd dat schoonheid op geen enkele manier schadelijk mag zijn

Tevens streeft MOHI voortdurend naar de meest milieuvriendelijke manieren om haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit te maken. Iets waar we trots op kunnen zijn!

SHOP CRUELTY FREE

De haarverzorgingsproducten van MOHI bevatten geen chemische stoffen, denk hierbij aan stoffen zoals sulfaten en parabenen. De ingrediënten die we hebben samengesteld om onze unieke formules te maken versterken, voeden en blazen leven in alle haartypes.
Vrij van parabenen

Parabenen zijn een chemische samenstelling van parahydroxybenzoëzuur en worden gebruikt als conserveermiddel in alledaagse producten, hier vallen ook cosmeticaproducten onder. Dit stofje zorgt ervoor dat de houdbaarheid van producten zoals shampoo en oliën verlengd wordt door de bacteriën, schimmels en gisten te doden die binnen het product proberen te groeien. MOHI haarverzorgingsproducten zijn vrij van parabenen.

Vrij van sulfaten

Sulfaten zijn zeer krachtige en agressieve zouten of esters die bestaan uit zwavelzuur. Gezien MOHI geen chemische stoffen gebruikt en continu streeft naar mildere alternatieven, kunnen wij met trots zeggen dat de verzorgingsproducten sulfaat-vrij zijn en dus een reiniging bieden die eigenlijk veel effectiever zijn.

SHOP TOXIC FREE


Kappers en haarstylisten adviseren haarverzorgingsproducten
zonder chemicaliën (zoals parabenen en sulfaten) te gebruiken.
Voor professioneel gebuik

Wist je dat meer dan 3000 professionals MOHI producten gebruiken? Voor kappers & hairstylisten is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Hoe fijn is het dat je de professionele producten van de kapper bij jou in huis kunt halen? De MOHI haarproducten zijn dus niet alleen verkrijgbaar voor kappers, maar ook voor JOU. Dit zodat je thuis precies dezelfde haarresultaten kunt creëren en behouden.
Door MOHI te kiezen, kies je voor kwaliteit en geef je daarnaast de beste verzorging aan je haar.

SHOP PROFESSIONALVoor 16:00 besteld, morgen in huis!

Wanneer je een bestelling plaatst vóór 16:00 heb je het de volgende dag in huis!

Gratis verzending vanaf €30

Heb jij een bestelwaarde boven de €30, dan hoef jij de verzendkosten niet te betalen! 

Klarna, betaal later

Sinds kort bieden wij betalen via Klarna aan. Hierdoor maken wij het betaalproces voor jou nog makkelijker!

Abonneer op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwste producten!