Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping for orders above €50,-
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

Max Pro Föhn + Föhnborstel Set

€150,00 Taxes incluses
Disponibilité:
En stock

Ben jij op zoek naar een professionele föhn maar ben je de beste deal nog niet tegen gekomen? Max Pro heeft dé perfecte combi deal voor jou; Xperience Föhn + Föhnborstel Set! Hiermee maak jij van jouw natte haren eenvoudig en snel een glamoureus look!

Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping for orders above €50,-
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

Max Pro COMBIDEAL
[25mm, 32mm, 43mm & 53mm] 

 

Ben jij op zoek naar een professionele föhn maar ben je de beste deal nog niet tegen gekomen? Max Pro heeft dé perfecte combi deal voor jou; een complete Dry set met daarin de Xperience föhn en alle formaten aan föhnborstels (ook wel krulborstels genaamd). Hiermee maak jij van jouw natte haren eenvoudig en snel een glamoureus look!

Wat voor haartype je ook bent, de Max Pro Xperience Fohn droogt jouw haar moeiteloos droog. Een krachtige haar styling tool dat dankzij zijn lichtgewicht en verfijnd rubbere behuizing, gemakkelijk in gebruik is en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

Max Pro’s Xperience föhn is voorzien van negatieve-ionen technologie dat er voor zorgt dat de droogtijd wordt verkort. De negatieve ionen dringen diep door tot in het haar en zorgen ervoor dat het haar van binnenuit wordt gedroogd. Tevens zorgen de negatieve ionen dat de natuurlijke vochtbalans op peil wordt gehouden. Door de zacht keramische technologie sluiten de haarschubben, wat een gezonde werking heeft op het haar. Hierdoor blijft jouw haar langer in model voelt het zijdezacht aan en is het antistatisch. Door de verstelbare luchtsnelheden [twee] en warmtestanden [drie] behoud jij zelf de controle en is de Xperience föhn geschikt voor ieder haartype. Dankzij de dubbele voltage is de Xperience ook geschikt voor gebruik in het buitenland. 

De Max Pro's Keramische Ronde Föhnborstel Set [25mm, 32mm, 43mm & 53mm] geeft volume aan het haar zonder het haar te beschadigen. Een föhnborstel, ook wel krulborstel genoemd, dat uitgerust is met keramisch toermalijn en een ionische werking. Deze eigenschappen zorgen voor de juiste warmte begeleiding in jouw haar en geeft het volume van de hoofdhuid tot aan de uiteinden.

Max Pro's Keramische Ronde Föhnborstels creëren stevige krullen. De borstelharen zijn gemaakt van ABS wat de borstel meer hittebestendig maakt dan de meeste föhnborstels. Tijdens het borstelen worden je haren behandeld met toermalijn, wat het haar glans geeft en een statische opbouw voorkomt. Door de geplisseerde borstel haren is er een betere grip op het haar. De uiteinden van de borstelharen zijn gepolijst wat beschadiging voorkomt en een zacht effect heeft op de hoofdhuid. De unieke nanotechnologie geeft extra glans én elimineert 99 procent van alle bacteriën – fijne bijkomstigheid toch?

Levenslange Garantie: De Max Pro Xperience Föhn heeft na registratie een levenslange garantie.

 

Pas encore évalué(e)

0 étoile(s) selon 0 évaluation(s)

Ajouter votre évaluation
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »

 

 

a été ajouté à votre panier

En rupture de stock

La quantité de demandée n'est pas disponible