Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping at every Order
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

Welke Max Pro BFF Brushes (anti-klit borstels) matcht met jouw iPhone?

Welke Max Pro BFF Brushes (anti-klit borstels) matcht met jouw iPhone?

Welke BFF Brushes – Limited Edition matcht met jouw iPhone? Check www.maxprohair.com

Aangezien er veel vraag was naar leuke kleurvarianten op de BFF Brush Large Black zijn wij bij Max Pro gaan denken over originele kleuren. Op dat moment kwam de iPhone uit met de serie: zilver, rose goud, goud en zwart. Een onderwerp dat iedere vrouw in haar handtas opbergt is natuurlijk haar telefoon. Hoe leuk zou het dan zijn als onze BFF brush serie matcht met de iPhone? Met deze gedachte zijn de kleuren zilver, rose goud, goud aan het BFF Brush assortiment van Max Pro gevoegd.  

De BFF Brush is ideaal voor het ontklitten van het haar. Doordat de borstel is gemaakt van flexibele kleine en grotere pinnetjes glijd de borstel gemakkelijk door het haar. Hierdoor vermindert de BFF Brush de kans op haarbreuk en zal het bij langdurig gebruik zorgen voor voller en langer haar. Door het gebruik van de kleine en grotere pinnetjes krijg je ook meteen een heerlijke hoofdmassage. De BFF Brush heeft een handig handvat waardoor deze minder snel uit de handen valt tijdens het borstelen. 

De BFF Brush is geschikt voor alle haartypes en je kunt de borstel op zowel droog als nat haar gebruiken. De borstel voelt aangenaam aan doordat hij is gemaakt van verfijnd rubber. Hierdoor is de borstel licht in gewicht en bijna niet te vergelijken met andere borstels.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »