Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping at every Order
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

Vaktijdschrift De kapper

  • Posted on
  • By Max Pro Team
  • Posted in Presse
  • 0
Vaktijdschrift De kapper

Vaktijdschrift De kapper [http://dekapper.biz/nl/] schrijft een leuk stuk over onze BFF Brushes Limited Edition. Lees het hier...

De BFF Brush Large Black is een ‘hot seller’ in het assortiment van Max Pro Hair. Er was regelmatig vraag naar kleurvarianten op deze zwarte editie en die zijn er nu. Voor de kleurkeuze liet Max Pro zich inspireren door iPhone.

Op het moment dat Max Pro aan het denken was over de nieuwe kleuren, introduceerde Apple een serie iPhones in zilver, rose goud, goud en zwart. Aangezien zowel iPhones als brushes door dames in hun handtas worden opgeborgen, leek het Max Pro een prima idee om de gekleurde BFF brush serie te laten matchen met de iPhone. Vanuit deze gedachte zijn de kleuren zilver, rose goud en goud dus aan het BFF Brush-assortiment toegevoegd.

Voor alle BFF Brushes – zowel het klassieke zwarte model als de gekleurde limited editions – geldt dat ze ontwikkeld zijn om het haar gemakkelijk te ontklitten. Om dit te bereiken zijn de borstels voorzien van flexibele kleine en grotere pinnetjes. Dit ontwerp vermindert ook de kans op haarbreuk, masseert de hoofdhuid en zorgt bij langdurig gebruik voor voller en langer haar. Doordat de borstels gemaakt zijn van verfijnd rubber, zijn ze licht van gewicht en geschikt voor alle haartypes.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »