Winactie t.w.v. €79,95

Win de multi airstyler S2!  

Doe mee aan onze winactie en maak kans op de Max Pro Multi Airstyler S2! Schrijf je hieronder in en wie weet ben jij een van
de 10 gelukkigen
die deze fantastische prijs wint. Binnen 2 dagen krijg je te horen of je een van de winnaars bent. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

Wat je kunt verwachten:

  • Een multifunctionele hairstylingtool
  • Laat je haar drogen tijdens het stylen
  • Vier verschillende opzetstukken voor verschillende looks
  • Maximale controle en minimale hitteschade
Ja, ik wil een gratis föhnborstel winnen!
OUTLET Max Pro Multi Föhnborstel S2 - 1200W - Max Pro x MOHI

Apparaat instellingen

De vijf verschillende temperatuur- en snelheidsinstellingen zorgen voor maximale controle en minimale hitteschade.

1200 W motor

Of je nu gaat voor krullen, steil haar, klassiek volume of trendy strandgolven. De multi airstyler S2 beschikt over een krachtige motor, dus alles is mogelijk.

Best beoordeeld

De multi airstyler komt met een beoordeling van 4.9/5 sterren als beste uit de test, en wij zijn er trots op! Deze score bevestigt onze  kwaliteit en prestaties.

4 opzetstukken

Met de vier verschillende opzetstukken creëer je in een handomdraai een
grote verscheidenheid aan looks.

Multi Airstyler S2 - 1200W

De Max Pro Multi Airstyler is de ultieme multifunctionele haarstylingtool voor dagelijks gebruik, waarbij je je haar droogt tijdens het stylen. Met de vier verschillende opzetstukken creëer je in een handomdraai een grote verscheidenheid aan looks. De krachtige motor van 1200W en de vijf verschillende temperatuur- en snelheidsinstellingen zorgen voor maximale controle en minimale hitteschade. Of je nu gaat voor krullen, steil haar, klassiek volume of trendy strandgolven, met de Max Pro Multi Airstyler bereik je het allemaal. Uiteraard met een glanzend resultaat.

Meld je nu aan voor de winactie!

DSC07500_8f8a29bb-c941-41b0-9318-1d0d2ad3a2be.webp__PID:9e53160b-be9a-4836-adf2-b9421a258ebf

Wat klanten over ons zeggen...

Ontwerp zonder titel (59).svg__PID:a06c4c82-881a-46a4-b940-837dba05e036

Ik had altijd moeite om mijn dikke haar snel en effectief te stylen, maar de Max Airstyler heeft mijn leven veranderd! De krachtige motor en verschillende opzetstukken maken het stylen eenvoudig en snel. Ik heb nu elke dag een perfect kapsel zonder veel moeite.

SOPHIE DERKSEN

Ontwerp zonder titel (62).svg__PID:881a16a4-b940-437d-ba05-e0361f221b8c

De vijf temperatuur- en snelheidsinstellingen geven me volledige controle zonder mijn haar te verbranden. Mijn haar werd altijd snel beschadigd door hitte, maar met de Max Airstyler is dat verleden tijd. Mijn haar ziet er nu gezond en glanzend uit, zelfs na dagelijks gebruik.

KIM WESTLOOK

Ontwerp zonder titel (57).svg__PID:7677a06c-4c82-481a-96a4-b940837dba05

Het kostte me altijd veel tijd om mijn haar te stylen, vooral 's ochtends voor het werk. Nu kan ik in een handomdraai verschillende looks creëren zonder gedoe. Deze tool bespaart me elke dag kostbare tijd en geeft geweldige resultaten.

ANNA WASTON

Ontwerp zonder titel (60).svg__PID:4c82881a-16a4-4940-837d-ba05e0361f22

Ik kon nooit het perfecte volume krijgen zonder naar de salon te gaan. Dit apparaat heeft mijn probleem opgelost met zijn verschillende opzetstukken en krachtige motor. Mijn haar heeft nu die perfecte, volumineuze look zonder dat ik de deur uit hoef.

JASMIJN PETERSON

Ontwerp zonder titel (58).svg__PID:77a06c4c-8288-4a16-a4b9-40837dba05e0

De Max Airstyler maakt het mogelijk om beide stijlen te creëren met gemak. Ik had altijd moeite om zowel krullen als steil haar te krijgen met één apparaat. Het beste is dat mijn haar er altijd glanzend en gezond uitziet, welke look ik ook kies.

SILVIANA KESHECH

Ontwerp zonder titel (61).svg__PID:82881a16-a4b9-4083-bdba-05e0361f221b

Met de vijf temperatuurinstellingen kan ik de hitte aanpassen voor minimale schade. Het stylen van mijn haar veroorzaakte altijd veel hitteschade, maar de Max Pro Multi Airstyler heeft dit probleem volledig opgelost. Nu kan ik mijn haar dagelijks stylen zonder me zorgen te maken over beschadiging.

PAULA WILSON

Hoe gebruik je de airstyler?

  • Voorbereiding: Was je haar met shampoo en conditioner, spoel het grondig uit, en verwijder overtollig vocht met een handdoek. Verdeel je haar in secties voor een gelijkmatige droging en styling.
  • Droogtechniek: Gebruik de haardroger samen met een stylingborstel en beweeg deze gelijkmatig over elke haarsectie. Zorg ervoor dat de luchtstroom direct op het haar gericht is en niet op de hoofdhuid. Houd de droger in beweging tijdens het drogen om uitdroging van je haar te voorkomen.
  • Snelle Styling en Onderhoud: Voor een snelle styling kun je het haar lichtjes bevochtigen met water voordat je het opzetstuk gebruikt. Houd de ventilatieopeningen van de droger vrij van haar en vuil om een optimale werking te garanderen.
  • Krullen en Golven: Wanneer je de föhn gebruikt om krullen en golven te creëren, droog het haar dan bijna volledig op de heetste stand en eindig met de lagere stand om ervoor te zorgen dat je kapsel langer blijft zitten. Gebruik het concentratormondstuk om de droogkracht te concentreren op een klein gebied, zoals een krul of golf, of om krullend haar te ontspannen.

Veelgestelde vragen

Je kunt je eenvoudig inschrijven door je naam en e-mailadres in te vullen op onze winactiepagina. Volg de instructies en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt.

Je krijgt binnen 2 dagen na jouw inschrijving te horen of je de winnaar bent. Je ontvangt een e-mail van ons met de uitslag, dus houd je inbox goed in de gaten om te zien of jij een van de gelukkige winnaars bent!

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Na de winactie worden je gegevens alleen gebruikt voor de communicatie rondom de actie en worden ze niet gedeeld met derden.

Ja, de deelname aan de winactie is volledig gratis. Er zijn geen verborgen kosten of verplichte aankopen vereist. 

De winnaars worden geselecteerd via een willekeurige loting onder alle geldige inzendingen. Dit proces wordt uitgevoerd 2 dagen na de inschrijving.

De prijs, een Max pro multi airstyler S2, heeft een winkelwaarde van €79,95. De krultang heeft 4 opzetstukken voor verscheidende looks en deze wordt gratis verzonden naar de winnaar.