Wat is hittebeschermende spray?
Een hittespray creëert een beschermende laag over elke haarlok, waardoor de haarschubben niet worden blootgesteld aan extreme hitte. De formule van de MOHI Heat Protection Spray is zorgvuldig ontwikkeld om het haar te beschermen tegen hitte stylingtools.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van onze MOHI hittebeschermende spray.

1. Gezond en glanzend haar
Door je haar gevoed te houden, blijft het glad en glanzend. Door je haar te beschermen tegen schade door hitte, worden nadelige effecten op de haarschubben voorkomen, wat kan leiden tot kroeshaar, onhandelbaar haar. Gebruik een leave-in conditioner om je lokken te versterken om schade door hitte aan je haar te voorkomen. Onze MOHI Heat Protection Spray houdt je haar fructis glad, glanzend en anti-kroes voor blijvende gladheid en glans.


2. Stijl met gemak
De MOHI Heat Protection Spray heeft ingrediënten die worden geactiveerd en beschermd door hitte en UV, zodat ook de effectiviteit van uw verwarmde styling wordt vergroot. Het gebruik van dit product maakt het stylen gemakkelijker en beschermt je haar tegen hitte en UV. Win-win!


3. Glad en gevoed
De MOHI Heat Protection Spray haarsprays zijn gemengd met speciale ingrediënten die je haar glad maken en voeden en het beschermen tegen hitte tot 230 graden met behulp van haartools en de hitte van de zon van buitenaf.


Nu je weet hoe de MOHI Heat Protection Spray werkt en hoe het je haar ten goede kan komen, ga erop uit en koop er een!