Al jouw haarproducten op je make-up tafel of doucherekje heb je uitgezocht welke het best bij jouw haar past. Zoals dat je bijvoorbeeld een MOHI Repair Shampoo koopt, omdat je beschadigd haar hebt. Maar we besteden nooit aandacht aan hetgeen wat we het meest gebruiken - namelijk de haarborstel. De haarborstel is de sleutel naar een gezond haar. De juiste haar borstel voorkomt extra haarbeschadiging en haarbreuk. Hierbij zijn de haar borstels gemaakt van zwijnen haren en nylon pennen ongetwijfeld een perfect keuze voor jou.

Dankzij de combinatie van echte zwijnenharen en nylon pennen wordt het pijnloos ontklitten van de haren moeiteloos mogelijk. Daarnaast krijgen de haren meer glans.

Bovendien stimuleert het de bloedcirculatie en heft het een anti-statisch werking wat de haar borstel gemaakt uit zwijnen haren en nylon perfect maakt. Gegarandeerd gezonder en sterker haar dus!

MOHI heeft twee verschillende borstels gemaakt uit echte zwijnen haren en nylon pennen – de Black Gold Brush en de Spa Brush. Beschikbaar in diverse maten kunnen de twee borstel jouw haar routine een nieuw betekenis geven.

 
SHOP NOW