Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping at every Order
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

MAX PRO X VAKBEURS UITERLIJKE VERZORGING - HARDENBERG

  • Geschrieben am
  • Durch Max Pro Team
  • Geposted in Exhibitions
  • 0
MAX PRO X VAKBEURS UITERLIJKE VERZORGING - HARDENBERG

Max Pro staat dit weekend [6,7 en 8 mei 2017] op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in het Noord Oosten van Nederland; Hardenberg

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging; Het belooft een topeditie te worden! Ruim 110 exposanten [waaronder wij!!!] staan te popelen om je op 6,7 en 8 mei alles te vertellen over hun producten en je te informeren over de laatste trends en noviteiten. Na het succes van vorig jaar is er ook deze editie weer voor iedere branche binnen de beauty een bomvol programma. Kortom, voor iedere professional is er genoeg te beleven!

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is de grootste beauty vakbeurs van Noordoost- Nederland. De plek bij uitstek om voordelig in te kopen. Ook dit jaar is er weer een goedgevulde beursvloer met veel variatie in exposanten. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is ook the place to be om je te laten informeren over de nieuwste technieken en om de laatste trends op jouw vakgebied te ontdekken. Er zijn voor iedere branche volop activiteiten: van workshops en demo's tot trainingen en wedstrijden.

Wij staan ook deze editie weer met onze  nieuwste en succesvolste haar styling tools. Waaronder de Miracle 5in1!!! Ben je nieuwsgierig naar ons nieuwe pareltje? Bezoek dan de Max Pro stand op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging en ervaar deze unieke krultang of natuurlijk één van onze haar styling tools! Zien we jou dit weekend? 

Max Pro | GOODBYE TO BAD HAIR DAYS

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »