Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping for orders above €50,-
Lifetime Warranty
Professional Styling Tools

MAX PRO X I LOVE BEAUTY

  • Geschrieben am
  • Durch Max Pro Team
  • Geposted in Exhibitions
  • 0
MAX PRO X I LOVE BEAUTY

Afgelopen weekend was Max Pro naast de Cosmoprof in Bologna ook actief op de beurs in eigen land. Het I Love Beauty event, georganiseerd door Cynthia Schultz (ook wel bekend als blogger misslipgloss), vond plaats in de jaarbeurs te Utrecht. Lees verder voor een leuke sfeerimpressie...

Afgelopen weekend was Max Pro naast Cosmoprof in Bologna ook actief op de beurs in eigen land. Het I Love Beauty event, georganiseerd door Cynthia Schultz (ook wel bekend als blogger MissLipgloss), vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.  

I Love Beauty; een beauty beurs waar je heerlijk kan shoppen, jezelf laten verwennen met een behandeling, maar je kan ook je kennis en vaardigheden op het gebied van beauty, hair en lifestyle vergroten tijdens één van de vele workshops. Max Pro deed hier natuurlijk ook aan mee. Veel enthousiaste bezoekers wilden ook wel even hun haren in de krul of het haar laten stylen door team Max Pro. Altijd leuk wanneer bezoekers aan het einde van de dag hun blijheid komen delen, wanneer het haar na een dagje beurs nog net zo mooi zit als toen ze de Max Pro stoel verlieten.

I Love Beauty is overigens dé ultieme plek om bekende beauty bloggers en vloggers te ontmoeten. Max Pro heeft hen ook lekker in de watten kunnen leggen. Onwijs leuk om jullie te ontmoeten LisaMichelsNLItsBabetNeecinthaLou LouLotte Loves BeautyMakeUpByAnJessie MayaJerrel BaumannLifeWithPamelaJustJulesXFemkeeejJessica XiaDemi__MariaThingsJuliaLovesSaar en natuurlijk Sunseeree! Zij liepen rond of waren lekker aan het chillen in de cozy huiskamer, met ondertussen zangoptredens van Babet en Pamela Kroes. Maar wat is een Beauty beurs zonder Fred van Leer? Ook hij was aanwezig en voorzag de bezoekers van I Love Beauty van de nodige trips en tricks.  

Natuurlijk waren er ook fijne food-area’s, waaronder Happy Food met foodtrucks! Bij deze gezellige foodtrucks kon je heel wat lekkers krijgen, zoals pancakes, verse soepen en salades, en Italiaans ijs. Ook stond er een heeeeerlijke chocoladefontein. Nu al zin in de volgende editie. Ben jij er volgend jaar ook bij?

 

 

  

  

  

  

  

  

  

 Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen sehen Sie bitte unsere Datenschutz-Erklärung. »