AURUM Cordless Straightener

Betreed de toekomst van hairstyling met de Max Pro AURUM draadloze stijltang. Ervaar kracht en flexibiliteit in één. Met een maximale temperatuurinstelling tot 220 ˚C vormt de AURUM elk haartype naar jouw artistieke visie. Transformeer en perfectioneer met vertrouwen met de ultieme tool voor elke styling uitdaging.

Efficiëntie in Elke Seconde

Met een oplaadtijd van slechts 60 minuten ben je in een mum van tijd klaar voor de volgende styling-sessie. Geniet van maar liefst 40 minuten gebruikstijd op maximale kracht, waardoor je moeiteloos meerdere looks aankunt. Efficiëntie staat gelijk aan productiviteit.

Maximale controle

Ervaar ultieme precisie met de AURUM's flexibele platen. Deze passen zich moeiteloos aan de contouren van het haar aan, waardoor elke haarlok met maximale controle gestyled wordt. Ontketen jouw creativiteit en bereik perfectie in styling met de innovatieve Max Pro AURUM Cordless Straightener.

Ergonomisch design

Het ontwerp van de AURUM is een ergonomisch meesterschap. Elk detail is zorgvuldig vormgegeven met de stylist in gedachten. Hierdoor worden de langdurige styling sessies moeiteloos en plezierig. Betreed de wereld van styling, waar design en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie.