Max Pro - 18 januari 2021

Welke föhn past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe föhn? Of heb je je haar langer laten groeien waardoor de lage wattage van de föhn niet meer sterk genoeg is? Wij vertellen je precies welke föhn het beste bij jou past.

De verschillende uitvoeringen van haardrogers hebben te maken met het aantal (warmte)standen, aantal blaasstanden, vermogen én bijgeleverde accessoires.

Wattage

Voor het drogen en in model brengen van korter haar adviseren we je een föhn uit te kiezen met een lagere wattage. Heb je lang en/of dik haar dan is het nodig om een föhn met een hogere wattage te gebruiken. Hiermee wordt de blaaskracht verhoogd en is je haar dus eerder droog en sneller in model.

Föhn blaasstanden

Met een hogere blaasstand droog je je haar terwijl je met een lagere blaasstand je haar in model brengt. De blaasstanden zorgen ervoor dat je je haar kunt drogen en in model kunt brengen. Met de warmte bepaal je hoe snel dit proces gaat.

Coolshot

Met een koude luchtstroom fixeer je je haar in de gewenste stand. Als je het met warmte eerst in model hebt gebracht, adviseren wij om je haar ook nog in de koude stand te föhnen om optimaal resultaat te behouden.

Diffuser  

Met de diffuser kun je je natuurlijke krullen beter shapen. Ookal heb je maar een beetje slag in je haar, met een diffuser krijg je extra veel krullen. Gebruik een niet te hoge luchtstroom/blaasstand.

Blaasmond

Met een blaasmond kun je heel gericht lok voor lok drogen en in model brengen. Je controleert als het ware de luchtstroom. Ook worden pluizen en kroezen van het haar verminderd.

Max Pro heeft momenteel maar liefst 3 föhns in het assortiment, houdt de website in de gaten... want dit zal aantal zal gauw meer worden! 

Heb je fijn en dun haar? Dan adviseren wij je onze Max Pro Xperience Föhn met 1600W.
Heb je lang en dik haar? Dan adviseren wij je onze krachtige Max Pro Bliss Föhn met 2400W, deze is tevens erg geliefd bij onze kappers!

Wil je je haar liever mooi in model föhnen? Kies dan onze populaire Max Pro Multi Airstyler!

SHOP ONZE FÖHNS

Abonneer op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwste producten!