Vele mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een stijltang met keramische platen en een stijltang met titanium platen. Een stijltang met keramische platen beschermt het haar tegen de hitte omdat de hitte verdeeld wordt, zo kun je jouw haar iedere dag stijlen zonder te beschadigen. Een stijltang met titanium platen is steviger dus meer geschikt voor stugge haartypes. Ook slijten de platen van een stijltang met titanium platen minder snel. In deze blog meer details over de verschillen en welke het best bij jou past!

Titanium of keramische stijltang?

Buiten dat de twee stijltangen dezelfde functie hebben zijn er toch een paar kleine verschillen. Het grootste verschil zijn de platen. De stijltang met titanium platen zijn wat steviger. Deze zijn daardoor perfect voor als je jouw krullen wilt stijlen. Keramische stijltangen zijn meer geschikt voor dunne, fijne haartypes. Bij een stijltang met keramische platen bescherm je het haar iets meer tegen de hitte. Waarom keramische stijltangen dus beter zijn voor dun en fijn haar is omdat, het eerder afbreekt dan stevig haar.

Keramische stijltang

De keramische stijltangen worden merendeels gebruikt door vrouwen met fijn en dun haar. Dit is doordat zulke haartypes snel afbreken. Met een keramische stijltang kan je jouw haar stijlen zonder te beschadigen bij een stijltang met keramische platen wordt de warmte verdeeld. Daardoor kan het haar zich verspreiden en beschadigt het je haar niet. Hierdoor is het ook perfect voor vrouwen die hun haar elke dag stijlen. Stijl jij je haar vaak en wil je dat je haar niet beschadigd? Dan is de Max Pro Silk Brush de perfecte stijltang voor jou!

Titanium stijltang

Stijltangen met titanium platen zijn perfect als je jouw krullen wilt stijlen. Doordat de platen van titanium steviger zijn, zijn de resultaten gelijkmatig en worden ze veel gebruikt onder de vrouwen met dikke en stugge haartypes. Ook zijn titanium stijltangen langer houdbaar doordat ze minder snel verslijten. Heb jij een dik, stug haartype en wil jij langdurig stijl haar met ook nog een mooie glans? Dan is de Max Pro Evolution Straightener ideaal voor jou!

Heat protectors

De voordelen van heat protectors zijn, dat het je haar beschermt tegen de hitte van hairstylingtools, dode punten maar wat velen niet weten is dat de hitte van de zon ook jouw haar kan beschadigen. Wil jij dat je haar gezond blijft en zoek jij nog een goede Heat Protection spray om je haar te beschermen tegen de hitte? Dan ben je bij ons op het goede adres, wij verkopen de beste heat protecting spray. Namelijk de MOHI Heat Protection spray, die het haar optimaal beschermd tegen de hitte.